Excelente maestro es aquel que, enseñando poco, hace nacer en el alumno un deseo grande de aprender. Arturo Graf

viernes, 26 de abril de 2013

PRIMERS ASSAJOS

Durant aquestes dos setmanes hem realitzat molt d’avenços en el nostre musical. Per una banda, les cançons que cantarem han estat acceptades pel professor i per altra, tenim les bases musicals definitives per poder cantar-les, entre altres avenços.

A més a més, cada vegada les nostres disfresses es van caracteritzant en els personatges de la nostra obra de teatre. En les classes de representació dels dijous per la tarda, estem treballant molt per anar aconseguint aquest objectiu.
En aquestes classes, la meva companya Alicia,  ha anat fent les seves ales retallant sobre una base de goma eva de color blanca la forma d’aquestes i aferrant-les juntament. Després, va pintar-les de diferents colors amb pintura  fluorescent per a que es vegin en la obscuritat.

Carol, també va estar realitzant les ales per al seu personatge amb el mateix material que Alicia, però ella ho va fer amb una base vermella. Seguidament, va fer cèrcols de color negre amb unes mitges d’aquest mateix color  que ja no  anàvem a utilitzar i va aferrar-los en les seves ales.
Eva, va fer la seva mascara i els ulls. Respecte a la màscara, va emprar una mitja de color lila i ficant-se-la al cap, na Carol li va retallar la forma dels ulls i dels llavis. Pel que fa als seus ulls, els va fer utilitzant dos coladors petits unint-los  amb un tros de llana.

Altra companya, Arantxa, va estar fent amb caixes de cartró una aranya grossa per posar-se-la a l’esquena, perquè ella interpreta a aquest personatge. Primer, va dibuixar en el cartró una forma ovalada  i sis potes, que més tard va retallar i aferrar. Una vegada fet això, va ficar dos cintes fetes amb mitges en el cartró,  per poder ficar-se-la a l’esquena.

 
Finalment, el que vaig fer jo va ser crear amb mitges de color blau i paper de diari els braços del meu personatge, ja que una eruga té molts. En aquesta ocasió, amb dos mitges vaig retallar la llargària dels braços a la mateixa alçada. Després, els vaig omplir amb paper de diari per donar aquest efecte. A més,  en aquests braços, vull cosir “pèls” amb llana de color blau, per simular la pell de l’eruga.

 
Un aspecte a destacar també, és que ja sabem el lloc on es realitzarà aquesta representació. Finalment, serà al Club Diario de Ibiza. Durant aquestes setmanes vàrem poder anar a visitar-ho per fer-nos idea de com era l’escenari, saber com elaborar els nostres decorats i poder començar a fer-los.

Una vegada que vàrem veure l’escenari, ja ens vam fer una idea de quina mida podíem fer els nostres decorats. Com he comentat en entrades anteriors, la nostra idea és realitzar un bosc molt gran on es vegin als insectes petits.
El primer element que hem creat del nostre decorat és una seta. Aquesta, l’hem feta amb una caixa de cartró molt gran i amb feltre de color vermell i blanc. Per a realitzar-la, el que hem fet ha set dibuixar la forma d’una seta al cartró i retallar-ho. A continuació, vàrem aferrar les dos parts doblegant la base una mica per que tingues equilibri.


 
També, altre decorat que estam fent és la fulla on aniré asseguda durant gran part de la obra. L’hem feta retallant feltre de color verd amb aquesta forma. El que ens falta per acabar-la és aferrar-la a una base, possiblement de cartró, per a donar-li volum i forma.
 

Com he comentat anteriorment, un altre de les coses que ja tenim fetes són les bases musicals definitives per a les nostres cançons. El dissabte passat, tot el grup ens vam ajuntar per acabar totes les bases i assajar les cançons. Seguidament, ens vàrem gravar per poder cantar a casa. He de dir, que vaig gaudir molt gravant les cançons amb les meves companyes.

Tal i com diu el títol d’aquesta entrada, el dimarts passat vàrem realitzar el primer assaig del musical. Personalment, estava una mica nerviosa perquè encara no havíem assajat cap vegada. Encara que, sota el meu punt de vista va sortir bé i el professor ens va donar una sèrie de pautes de millora per a la  obra.

Per acabar i com ja he comentat abans, he de dir que estic gaudint molt amb aquest musical. Ara que ja tenim avançat la caracterització dels nostres personatges i estem fent els decorats, considero que comença una nova etapa en aquesta feina: assajar i practicar les nostres cançons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario